Mix de pâine + pizza, făină King Arthur, fără gluten, 517 g
Amestec de pâine și pizza, amestec de pâine + pizza, făină King Arthur este un amestec simplu și ușor de făcut fără gluten. Amestecul fără gluten vă va oferi posibilitatea de a nu renunța la produsele de patiserie preferate și potrivit tuturor, atât pentru persoanele cu intoleranță la gluten, cât și pentru cei care se străduiesc să aibă un stil de viață și o dietă sănătoasă. Produsele de patiserie dintr-un amestec fără gluten sunt ușor de digerat în tractul gastrointestinal și nu provoacă balonare și disconfort. Amestecul fără gluten va avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra organismului, poate ajuta la stimularea intestinelor, la eliminarea toxinelor și a deșeurilor, la reducerea greutății și, de asemenea, nu provoacă vârfuri de zahăr. Cu amestecul de făină King Arthur, pâinea și pizza sunt nu numai foarte gustoase, ci și sănătoase, fără granule sau postgust, care nu pot fi distinse de coacerea făinii de grâu.
On. Pe site-ul Biotus, nu numai că puteți cumpăra și face cunoștință cu produsele, ci și puteți obține informații complete de la consultanții noștri.
Faina King Arthur, amestec de pâine + pizza, fără gluten, 18,25 oz (517 g) ).
Utilizare recomandată:
Aluat de pizza - pentru 2 pizza
Veți avea nevoie de:
1 ¾ cană apă călduță (35°C),
4 linguri ulei vegetal sau de măsline, plus mai mult pentru tigăi,
3 ouă mari (temperatura camerei)
Pregătire:
1. Bateți apa, untul și ouăle cu un mixer electric. Bateți 1 cană de amestec și drojdie. Adăugați amestecul rămas câte 1 cană o dată, răzuind fundul și părțile laterale ale bolului și bateți timp de 30 de secunde. Când tot amestecul a fost adăugat, bateți la viteză medie-mare încă 2 minute.
2. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească 30 de minute.
3. Unge două foi de copt sau tavi pentru pizza cu unt. Pune jumătate din aluatul moale și lipicios pe fiecare tavă. Stropiți cu ulei și rulați fiecare prăjitură într-un cerc sau oval de 30 până la 35 cm. Lăsați prăjiturile să crească timp de 30 de minute, neacoperite, în timp ce cuptorul este preîncălzit la 200°C.
4. Coaceți prăjiturile până când partea de sus este întărită și partea de jos începe să se rumenească, 8 până la 12 minute. Scoateți din cuptor și decorați după dorință. Coaceți încă 6 până la 10 minute, până când fundul se rumenește și umplutura este gătită.
Pâine pentru sandwich - 1 pâine
Veți avea nevoie de:4 linguri de unt bătut* sau ulei vegetal,
1 ¾ cană de lapte cald* (35°C),
3 ouă mari (temperatura camerei).
Preparare:
1. Bateți untul, laptele și ouăle. Bateți drojdia și 1 cană de amestec. Adăugați amestecul rămas câte 1 cană o dată, răzuind fundul și părțile laterale ale bolului și batând la viteză medie-mare timp de 30 de secunde de fiecare dată. Când ați terminat de adăugat amestecul, bateți la viteză medie-mare timp de 2 minute. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească 30 de minute.
2. Se amestecă pentru a elibera aerul. Turnați aluatul într-o tavă de pâine de 20x13 cm unsă ușor, netezind suprafața și lăsând centrul convex în formă de pâine. Acoperiți lejer și lăsați să crească până când ies cu 2,5 cm de marginea cratiței, 20 până la 40 de minute.
3. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C până se rumenesc, 50 până la 60 de minute. Scoateți din formă și răciți pe un grătar.
Sfat brutar: Pentru cea mai bună textură și volum, vă recomandăm să folosiți un mixer electric de mână sau un mixer cu palete pentru a pregătiți acest amestec.
* Pentru produsele non-lactate, utilizați 1/4 cană ulei vegetal și 1 1/2 cană apă caldă.
Alte ingrediente: cuamestec de pâine:amestec special de făină (făină de orez, amidon de tapioca), amidon de tapioca, amidon de cartofi, zahăr din trestie , emulgator (mono- și digliceride), sare, gumă xantan, amestec de vitamine și minerale (carbonat de calciu, niacinamidă (vitamina B3), fier redus, clorhidrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), enzime. span>Drojdie: drojdie, monostearat de sorbitan, acid ascorbic. Produse nelactate*
Avertisment: nu mâncați amestec, aluat sau aluat crud.
Dimensiunea porției: 3 linguri de amestec (30g) | |||||
Porții per container: 16 | |||||
| Atunci când este amestecat | % din necesarul zilnic** | La gătit | % din necesarul zilnic** | |
Calorii | 110 | 160 | |||
Grăsimi totale | 1g | 1% | 5 g | 6% | |
Grăsimi saturate | 0,5g | 3 % | 3 g | 15% | |
Grăsimi trans | 0 g | 0 g | |||
Colesterol | 0 mg | 0% | 45 mg | 15% | |
Sodiu | 190 mg | 8 % | 210 mg | 9% | |
Carbohidrații totale | 25 g | 9% | 27 g | 10% | |
Fibre alimentare | 0 g | 0% | 0 r | 0% | |
Zahăr total | 2 r | 3 g | |||
Include zaharuri adăugate | 2 g | 4% | 2 g | 4% | |
Proteine | 1 g | 3 g | |||
Vitamina D | 0 mcg | 0% | 0,5 µg | 2% | |
Calciu | 60 mg | 4% | 100 mg | 8% | |
Fier de călcat | 1,7 mg  ; | 10% | 1,8 mg | 10% | |
Potasiu | 30 mg | 0% | 80 mg | 2% | |
Tiamină | 0,24 mg | 20% | 0,25 mg | 20% | |
Riboflavina | 0,14 mg | 10% | 0,23 mg | 20% | 20% span> |
Niacina | 1,8 mg | 10% | 2,2 mg | 15% | |
** Procentajul valorii zilnice se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare