Melatonină, Melatonină, Solgar, lichid, aromă de cireșe negre, 10 mg, 59 ml

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Vegani
Fără gluten
Vegetarieni
Alimente Kosher
Fara lapte
Certificat în UE
Împreună mai ieftin Economisire 7,03 RON
Cod kit:
k-47-2604-36664
141 133,59 RON
Împreună mai ieftin Economisire 6,60 RON
Cod kit:
k-48-2604-36720
132 125,34 RON
Împreună mai ieftin Economisire 7,22 RON
Cod kit:
k-535-2604-1218
144 137,21 RON
cumpara impreuna Economisire 14,59 RON
Cod kit:
k-1979-2604-34795
292 277,22 RON
cumpara impreuna Economisire 21,69 RON
Cod kit:
k-2036-2604-6776
434 412,14 RON
Codul produsului: 2604
Cod de bare: 033984503809

În stoc

107,82 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Melatonina, Melatonina, Solgar este un supliment alimentar lichid cu aroma de cirese negre care contine o doza mai mare de hormon de somn sub forma de N-acetil-5-metoxitriptamina. Melatonina este produsă de glanda pineală și este implicată în reglarea ceasului biologic al organismului. Cel mai ridicat nivel de melatonină din organism este la căderea nopții, este eliberată în sânge și circulă din creier în toate părțile corpului, semnalând apariția nopții. Odată cu vârsta, nivelul producției de melatonină scade și duce la dezvoltarea problemelor de somn, inclusiv a dificultăților de a adormi, dar nivelurile de melatonina pot scădea și din cauza altor factori, care sunt cauzate de alimentația necorespunzătoare, sezonul, modelele de somn (somn în timpul zilei) . Melatonina de la Solgar va asigura refacerea nivelurilor hormonale din organism la căderea nopții, ajutând la stabilirea unui ciclu natural de somn și veghe, odihnă bună și relaxare. Melatonina este un antioxidant puternic, protejează țesuturile corpului, inhibă procesul de îmbătrânire direct în țesuturile creierului. De asemenea, un nivel sănătos de melatonină are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, oferă sprijin organismului în lupta împotriva stresului, îmbunătățește starea de spirit și starea psihologică. Melatonina are beneficii în susținerea sistemului cardiovascular, stimulând sistemul imunitar. Administrarea de melatonină va asigura întărirea somnului, îmbunătățirea calității și duratei acestuia și, de asemenea, va oferi sprijin pentru insomnia ocazională sau jet lag. Nivelurile sănătoase de melatonină din organism vor asigura ritmuri circadiene sănătoase, îmbunătățind performanța a doua zi după o odihnă bună.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Solgar, melatonină lichidă, aromă naturală de cireșe negre, 10 mg, 2 fl oz (59 ml)

Utilizare recomandată: Ca supliment alimentar pentru adulți, luați 0,5 ml (5 mg) sau 1 ml (10 mg) la culcare, deoarece melatonina poate provoca somnolență sau conform recomandărilor unui medic. Picurător calibrat în interior.

Alte ingrediente: glicerina vegetala, apa, concentrat natural de morcov negru si coacaze negre (culoare), acid citric, aroma naturala de cirese negre, gluconat de sodiu, benzoat de sodiu (conservant), sorbat de potasiu (conservant).

Fără : gluten, grâu, lactate, soia, drojdie, zahăr, arome artificiale și îndulcitori.

Avertismente: Nu este destinat utilizării de către femeile însărcinate sau care alăptează. Dacă luați orice medicament sau aveți o afecțiune medicală, vă rugăm să consultați medicul înainte de utilizare. Opriți utilizarea și consultați-vă medicul dacă apar reacții adverse. Nu conduceți vehicule, nu folosiți utilaje și nu beți alcool în timp ce luați acest produs. Limitați utilizarea la două luni cu o pauză de o săptămână. Nu este destinat utilizării de către persoane sub 18 ani. A nu se lasa la indemana copiilor. Depozitați la temperatura camerei. Nu utilizați dacă sigiliul exterior al flaconului lipsește sau este deteriorat.

Compus

Dimensiunea porției: 1 ml

Porții: 59

 

Suma pe servire

% din necesarul zilnic**

Melatonină (N-acetil-5-metoxitriptamina)

10 mg

*

* Necesarul zilnic nu este determinat.

Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Cumpărați cu acest produs

  Recenzii client

  5

  1 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate
  1. Думитру

   Cel mai bun feedback pozitiv
   0 people found this helpful
   У меня большой опыт применения мелатонина. Всю жизнь работаю на заводе. Постоянного стабильного графика нет. Спать как нормальный человек у меня нет возможности, вот и спасаюсь мелатонином. Жидкий с вкусом вишни, это самое лучшее из всех. Вкусно, приятно и на самом деле эфективно. Принимать его надо прямо сразу перед тем как планируешь ложиться отдыхать. Вот сейчас беру сразу две бутылочки, пока они в налачии.
   A fost utilă această recenzie?
   0
   0
  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.