Faina de quinoa, moara rosie Bob, faina de quinoa organica, 623 g
Făina de quinoa (bio) a fost un aliment de bază pentru indienii din America de Sud și este cunoscută pentru calitățile sale nutriționale excelente. Cerealele de quinoa sunt o sursă excelentă de proteine complete și aminoacizi. Planta are mult calciu, vitamina E și vitamine B. Dintre aminoacizi, o cantitate mare de lizină, cistină și metionină, care nu se găsesc în cereale și leguminoase. Conține albumină proteică, care este necesară pentru ficat, inimă și pentru buna funcționare a tractului gastro-intestinal. Grăsimile de quinoa au un conținut ridicat de acid lecitinic, care este responsabil pentru funcționarea normală a sistemului nervos și a creierului și este, de asemenea, un puternic antioxidant și material de construcție pentru celulele corpului nostru. Quinoa conține fibre necesare digestiei. Pe lângă mangan, magneziu, cupru, fier și o cantitate mare de fosfor (comparabil cu peștele), ceea ce face din quinoa un remediu pentru multe afecțiuni (migrenă, diabet, ateroscleroză etc.)
Făina de quinoa este o alegere excelentă pentru cei care caută ceva nou în prepararea pâinii, clătitelor și vafelor. Poate fi înlocuit cu jumătate de făină universală în multe rețete sau complet în rețetele de prăjituri și prăjituri. Făina de quinoa adaugă aroma sa unică, de nucă, oricărei produse de copt. Se asorteaza bine cu fructe, nuci, condimente (scortisoara, cardamom, chimen si coriandru) si ierburi (rozmarin).Este un aliment excelent pentru vegetarieni si sportivi.
Dietele bogate în cereale integrale și alte alimente vegetale care au un conținut scăzut de grăsimi, grăsimi saturate și colesterol pot reduce riscul de boli de inimă și anumite tipuri de cancer. Puteți afla mai multe despre acest lucru, precum și multe alte alimente și băuturi utile pentru sănătatea adulților și a copiilor, pe site-ul Biotus.
Bob's Red Mill Faina de quinoa integrala organica
Mod de utilizare: Gătit cupcakes: 1/4 cană unt; 1/2 pahar cu apa; 1/4 cană pudră de cacao; 1 cană zahăr; 1 1/4 cani de faina de quinoa; 1/2 lingurita praf de copt; 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu; 1/2 lingurita sare; 2 oua; 1/2 lingurita vanilie; 1/4 cană smântână.
Pre-încălzește cuptorul. Topiți untul și amestecați cu pudra de cacao. Cerne împreună zahărul, făina de quinoa, praful de copt, sifonul și sarea. Adăugați cacao, gălbenușurile de ou, vanilia și smântâna la amestecul răcit și amestecați bine. Se toarnă ouăle bătute în aluat. amesteca. Se pun in forme pentru coacerea cupcakes cu o lingura inmuiata in ulei de floarea soarelui. Coaceți timp de 20 de minute.
12 cupcakes uimitoare.
Alte ingrediente: quinoa organică din cereale integrale.
Compus: | ||
Dimensiunea porției: 1/4 cană (28 g) uscată | ||
Porții per recipient: 22 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic | |
calorii | 110 | |
calorii din grasime | cincisprezece | |
Grăsime totală | 1,5 g | 2% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 8 mg | 0% |
Carbohidrații totale | 18 g | 6% |
Fibre alimentare | 2 g | 7% |
Zahăr | 0 g | |
Proteină | 4 g | |
Vitamina A | 0% | |
Vitamina C | 0% | |
Calciu | unu% | |
Fier | 7% |
*Necesarul zilnic bazat pe o dietă de 2000 de calorii. Aportul zilnic poate fi mai mare sau mai mic, în funcție de necesarul de calorii. |
Calorii: | 2.000 | 2.500 | |
Grăsime totală | Mai puțin decât | 65 g | 80 g |
Grăsime saturată | Mai puțin decât | 20 g | 25 g |
Colesterolul | Mai puțin decât | 300 mg | 300 mg |
Sodiu | Mai puțin decât | 2.400 mg | 2.400 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g | |
Fibre alimentare | 25 g | treizeci |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare