Gel de dus, Gel de dus Fleur de Vigne, o calatorie aromata prin podgorii, Caudalie, 200 ml.

Țara producătoare: Franța
asigurarea calității
Particularitati:
Vegetarieni
Certificat în UE
Codul produsului: 42156
Cod de bare: 3522930000693

Epuizat din stoc

69,73 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Gelul de duș lux Fleur de Vigne , îmbogățit cu aloe vera, curăță delicat și hidratează pielea din cap până în picioare. Plină de o aromă minunată, pielea ta va deveni frumoasă, curată, proaspătă și moale. Această formulă blândă, fără săpun, este excelentă pentru toate tipurile de piele. Se bazează pe o formulă de curățare 100% botanică.

Fleur de Vigne are un parfum delicat de trandafir alb, piper roz și flori trecătoare de viță de vie care înfloresc doar câteva zile în iunie. Proiectate cu metode durabile, pachetele de gel de duș Fleur de Vigne de la Caudalie conțin cu 32% mai puțin plastic, reducându-și amprenta de carbon cu o treime. Noul format este mai practic, iar ambalajul poate fi desigur reciclat!

În 1993, în timpul culesului strugurilor de la proprietatea familiei Château Smith Haut-Lafitte, Mathilde și soțul ei Bertrand Thomas l-au întâlnit pe Dr. Vercauteren, profesor la Universitatea Farmaceutică din Bordeaux. Așa s-a născut Caudalie Cosmetics .

În 1999, Caudalie a creat primul Vinothérapie Spa (spa cu vinoterapia) din lume pe terenul Château Smith Haut Lafite. Astăzi există 3 noi spa-uri Vinothérapie în Spania, New York și Paris. Acolo, vinoterapeutii Caudalie ofera cu generozitate clientilor lor tratamente unice care imbina proprietatile apei termale cu extractele de struguri.

Produsele Caudalie contin 0% parabeni, fenoxietanol, laureth sulfat de sodiu, ftalati, uleiuri minerale, coloranti artificiali si nu isi testeaza produsele pe animale.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Utilizare recomandata :

Se spumă și se aplică pe pielea umedă. Spuma se spală cu ușurință, lăsând doar o urmă ușoară de parfum Eau des Vignes pe piele.

Cu acest gel de duș cu parfum delicat, toată lumea își poate transforma dușul într-un moment de relaxare completă.

Alte ingrediente :

Apă, decil glucozidă*, cocoil glutamat de sodiu*, glicerină*, parfum (parfum), cocoat de zaharoză*, polimer încrucișat acrilat/alchil C10-30-acrilat, propilenglicol, glutamat monosodic*, clorură de sodiu, capryl sorbat, coconasiu Acid*, acid citric*, suc de frunze de Aloe barbadensis (Aloe barbadensis) *, butilfenilmetilpropional, citronelol, linalol (079/039).

* Origine vegetală.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.