Ulei esential de muscata, Styx Naturcosmetic, 10 ml

Țara producătoare: Austria
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 42004
Cod de bare: 9004432005054

Epuizat din stoc

101,10 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Uleiul esential de muscata elimina durerea, umflarea, inflamatia in amigdalita, rinita, otita medie. Bactericid, bacteriostatic, antiviral. Ulei esential de muscata antispastic: elimina durerile de cap, migrenele. anticoagulant indirect. Puternic analgezic, decongestionant. Uleiul esential de muscata elimina nevrita, nevralgia, sindromul radicular. Geranium prelungește funcțiile reproductive și sexuale ale femeilor. Întinerește, stimulează sinteza colagenului, netezește ridurile, previne îmbătrânirea prematură a pielii. Eliminarea erupțiilor cutanate, idiosincraziei, diatezei, uscăciunii, neurodermatitei. Regenerează pielea după arsuri și degerături. Puternic anticelulitic și decongestionant. Acțiune anti-cheloid și anti-cicatrice. Elimină striurile.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Recomandări de utilizare: ca aromoterapie - se amestecă 5-6 picături dintr-un amestec de uleiuri esențiale cu 20 ml apă, se aplică într-o lampă cu aromă. Pentru baia de aromă - măsurați 8-10 picături pe baie și turnați în apă. Masaj, frecare - se masoara 5-10 k la 10 ml de baza de transport. În cosmetologie: aplicați 5 picături de produs la 5 grame de cremă cosmetică sau orice ulei gras de bază.

Avertismente: nu este destinat utilizării de către persoane cu sensibilitate individuală la componentele medicamentului. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii și mucoasele. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.