Ulei esențial de lavandă, Styx Naturcosmetic, 10 ml

Țara producătoare: Austria
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 42021
Cod de bare: 9004432005078

Epuizat din stoc

75,54 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere
Elimina dermatita, inclusiv nespecifica (intoleranta individuala la produse cosmetice). Proprietatea anticouperoasă a uleiului esențial. Anti-arsuri (termic, ultraviolet, chimic). Reîmprospătează, regenerează pielea, elimină cheratoza, hiperemia, iritația, peelingul. Elimină reacțiile la salicilați, barbiturice. Aclimatizator pentru piele. Reface părul deteriorat, elimină mătreața și alopecia. Dezodorizează, elimină bromoza organismului. Este folosit pentru întărirea și lustruirea unghiilor. Uleiul esențial de lavandă este anti-răceală, imunomodulator, antitusiv, bronhodrenant, elimină componenta astmatică în inflamație. Elimină rinita. Elimină tahicardia reactivă și aritmia, optimizează circulația sângelui. Purifică organismul. Angioprotector - previne dezvoltarea venelor varicoase și rozaceei. Elimina crampele musculare, sughitul, ticul nervos. Antitraumatice (răni, vânătăi). Acțiunea decongestionantă, diuretică se combină cu antiinflamatoare în cistite, uretrite, colpite. Uleiul esențial de lavandă este un mijloc de cosmetică intima. Elimină erupția de scutec la copii. Un antidot pentru nicotină și alcool.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Recomandări de utilizare: ca aromoterapie - amestecați 5-6 picături dintr-un amestec de uleiuri esențiale cu 20 ml apă, aplicați într-o lampă cu aromă. Pentru baia de aromă - măsurați 8-10 picături pe baie și turnați în apă. Masaj, frecare - se masoara 5-10 k la 10 ml de baza de transport. In cosmetologie: aplicati 5 picaturi de produs la 5 grame de crema cosmetica sau orice ulei gras de baza.

Avertismente: nu este destinat utilizării de către persoane cu sensibilitate individuală la componentele medicamentului. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii și mucoasele. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.