Facebook Pixel

Ulei esențial de iasomie, Styx Naturcosmetic, 1 ml

Țara producătoare: Austria
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 42012
Cod de bare: 000016

Epuizat din stoc

239,61 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Articol similar
Descriere

Uleiul esential de iasomie este antispastic, analgezic, antispastic, antisclerotic. Întărește imunitatea. Optimizeaza functiile glandelor endocrine, elimina algomenoreea, sindromul premenstrual, salpingo-ooforita, frigiditatea, impotenta. Iasomia favorizeaza o sarcina usoara, precum si un stimulent erotic care elimina raceala sexuala si impotenta.Se foloseste pentru regenerarea pielii subtiri, uscate, hipersensibile. Elimină uscăciunea, iritația, reacțiile de stres. Reîmprospătează, întinerește, întărește pielea, îi redă culoarea omogenă. Elimină erupția premenstruală. Acțiune anti-arsură. Ca „plastic” protejează pielea de efectul iritant al machiajului, cosmeticelor decorative (de exemplu, pentru modele foto, actori). Elimina vergeturile, cicatricile.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Recomandări de utilizare: ca aromoterapie - se amestecă 5-6 picături dintr-un amestec de uleiuri esențiale cu 20 ml apă, se aplică într-o lampă cu aromă. Pentru baia de aromă - măsurați 8-10 picături pe baie și turnați în apă. Masaj, frecare - se masoara 5-10 k la 10 ml de baza de transport. În cosmetologie: aplicați 5 picături de produs la 5 grame de cremă cosmetică sau orice ulei gras de bază.

Avertismente: nu este destinat utilizării de către persoane cu sensibilitate individuală la componentele medicamentului. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii și mucoasele. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.