Compozitie uleiuri esentiale Aer proaspat, Styx Naturcosmetic, 10 ml

Țara producătoare: Austria
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 42121
Cod de bare: 000067

Epuizat din stoc

67,89 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Compoziția uleiurilor esențiale Aer proaspăt bacteriostatic, bactericid, antiinflamator. Anti-epidemie. Un remediu eficient pentru răceala comună, nu permite complicații ale rinitei. Redă claritatea simțului mirosului după ce a suferit procese inflamatorii. Antitusiv, expectorant. Imunomodulator. Elimină componentele obstructive ale bronșitei. Antispastic - ameliorează durerile de cap. Un amestec de uleiuri esențiale „Aer proaspăt” optimizează microcirculația și circulația periferică. Detoxifiere. Potențiază activitatea tractului digestiv, elimină deficitul de enzime, colici, constipație, flatulență. coleretic. Stimulează metabolismul, reduce greutatea. lipolitic. Întărește sistemul musculo-scheletic, previne dezvoltarea artrozei. Mijloace de obișnuire a animalelor de companie cu ordinea (respinge obiceiul de a se caca în apartament). Folosit pentru aromatizarea băuturilor alcoolice și nealcoolice. Păstrează alimentele proaspete în frigider și cămară. Mijloace de obișnuire a animalelor de companie cu ordinea (respinge obiceiul de a se caca în apartament). Folosit pentru aromatizarea băuturilor alcoolice și nealcoolice. Păstrează alimentele proaspete în frigider și cămară.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Recomandări de utilizare: ca aromoterapie - amestecați 5-6 picături dintr-un amestec de uleiuri esențiale cu 20 ml apă, aplicați într-o lampă cu aromă. Pentru baia de aromă - măsurați 8-10 picături pe baie și turnați în apă. Masaj, frecare - se masoara 5-10 k la 10 ml baza de transport. In cosmetologie: aplicati 5 picaturi de produs la 5 grame de crema cosmetica sau orice ulei gras de baza.

Ingrediente: muscata, brad, lavanda, mirt, fenicul, grapefruit, busuioc, boabe mici, portocala, cimbru.

Avertismente: nu este destinat utilizării de către persoane cu sensibilitate individuală la componentele medicamentului. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii și mucoasele. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.