Fasole roșie, fasole roșie, Bergin Fruit and Nut Company, organic, 454 g
Fasole roșie organică
Bogată în fier, fibre, proteine și săracă în grăsimi, această fasole clasică poate fi o bază sănătoasă și gustoasă pentru fiecare zi. Fasolea este bogată în nutrienți, motiv pentru care este adesea recomandată ca principală proteină într-o dietă vegetariană sănătoasă. Cel mai frecvent fasolea este folosită în bucătăria asiatică cu orez sau poate fi cu zahăr pentru utilizare în produse de cofetărie (prăjituri și pâine). Fasolea cu conținut scăzut de grăsimi și bogată în proteine este un ingredient excepțional în salate, supe, sosuri chili, burgeri vegetali, preparate dulci (deserturi japoneze). Rețetele folosesc întotdeauna o mulțime de ierburi și legume. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Metoda de gatire:
Înmuiați fasolea peste noapte. Scurgeți și clătiți. Adăugați 4 căni de apă la 1 cană de fasole. Lichidul trebuie să fie deasupra suprafeței fasolei. A fierbe. 1 porție de fasole face 2-2 1/2 porții de fasole fiartă. Fasolea gătită se poate păstra până la 1 săptămână la frigider și până la 6 luni la congelator.
Alte ingrediente:
Fasole roșie organică.
Compus: | ||
Dimensiunea porției: 1/4 cană (46 g) | ||
Porții per recipient: 10 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | 160 | |
calorii din grasime | 0 | |
Grăsime totală | 0 g | 0% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 5 mg | 0% |
Carbohidrații totale | 28 g | 9% |
Fibre alimentare | 7 g | 28% |
Zahăr | 1 g | |
Proteină | 10 g | |
Vitamina A | 0% | |
Vitamina C | 3% | |
Calciu | patru% | |
Fier | 17% | |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. Aportul zilnic poate fi mai mare sau mai mic, în funcție de necesarul de calorii. |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare