Făină de porumb, Bob's Red Mill, fără gluten, 680 g
Epuizat din stoc
Făina de porumb (Masa Harina) este o făină integrală care este o sursă bună de fibre și are un conținut scăzut de grăsimi. Masa Harina este făcută din porumb uscat care a fost fiert și înmuiat în var, apoi zdrobit în masă și uscat. Procesul de nixtamalizare (înmuiere în var) a fost dezvoltat în America de Sud cu mii de ani în urmă. Slăbește coaja miezului și înmoaie boabele pentru măcinare prin descompunerea unei componente lipicioase numită hemiceluloză. Acest proces modifică și structura bobului, îmbogățește boabele cu niacină, care favorizează o mai bună absorbție în tractul digestiv. Porumbul procesat în acest mod este îmbogățit cu calciu și conține proteine ușor disponibile. Utilizați această făină delicată pentru a face tortilla delicioase de casă fără gluten. De asemenea, este ideal pentru a face pâine de porumb și alte produse de copt. Făina de porumb este folosită în amestecuri de clătite, vafe, cereale, cereale, unturi de nuci și mâncăruri de fasole. Produsul nu conține ingrediente care sunt produse de inginerie genetică. Porumbul este cultivat fără utilizarea pesticidelor și a altor ingrediente. Făina a fost testată pentru conținutul de gluten. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, dar și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Alimentele din cereale integrale conțin toate ingredientele și substanțele nutritive esențiale care se găsesc în cerealele integrale. O dietă cu conținut scăzut de grăsimi, bogată în cereale integrale și alte alimente vegetale, poate reduce riscul de boli de inimă și anumite tipuri de cancer.
Bob's Red Mill, făină de porumb auriu Masa Harina, fără gluten
Metoda de preparare : tortilla de porumb:
2 cani de porumb Masa Harina 1/2 lingurita sare de mare 1 1/2-2 cani de apa fierbinte
Amestecați sarea în făina de porumb masa harina. Turnați încet apă în aluat pentru a obține o consistență bună. Aluatul trebuie să fie ferm și elastic la atingere, nu uscat sau lipicios. Lăsați aluatul finit la infuzat timp de o oră.
Modelarea și tortilla Tortila
Încinge tigaia, împarte aluatul în bile. Apăsați aluatul între două bucăți de hârtie cerată sau în mâini. Puneți în tigaie și prăjiți aproximativ 1 minut pe ambele părți.
Face aproximativ 12-6 tortilla.
Alte ingrediente : porumb, lime.
Compus: | ||
Porții: 1/4 cană (29 g uscat) | ||
Porții per recipient: 23 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | 100 | |
calorii din grasime | zece | |
Grăsime totală | 1 g | 2% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 0 mg | 0% |
Carbohidrații totale | 21 g | 7% |
Fibre alimentare | 2 g | opt% |
Zahăr | 0 g | |
Proteină | 2 g | |
Vitamina A | 2% | |
Vitamina C | 0% | |
Calciu | 2% | |
Fier | patru% | |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. Alocația zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de necesarul de calorii. |
Calorii: | 2.000 | 2.500 | |
Grăsime totală | Mai puțin decât | 65 g | 80 g |
Sat Fat | Mai puțin decât | 20 g | 25 g |
colesterolul | Mai puțin decât | 300 mg | 300 mg |
sodiu | Mai puțin decât | 2.400 mg | 2.400 mg |
Carb total | 300 g | 375 g | |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare