Cupa menstruala Secrete pentru femei, Huafeng Technology Co, Marimea S, 1 bucata

Țara producătoare: China
asigurarea calității
Particularitati:
Organic/Natural
Certificat în UE
Codul produsului: 48588
Cod de bare: 521335

Din producție

28,79 RON
Articole noi Huafeng Technology Co

Vânzător: Biotus

Biotus
Descriere

Cupa menstruală Secretele femeilor, Huafeng Technology Co este un produs protector de igienă feminină. 100% silicon - fără latex, cauciuc, plastic și materiale toxice. Cupa menstruala elimina inconvenientul si cheltuiala achizitionarii de produse de unica folosinta cu capacitate de absorbtie, forme si dimensiuni nelimitate. Cupa menstruală colectează în mod convenabil lichidul: pur și simplu turnați conținutul de 2-3 ori pe zi (8-12 ore), clătiți și reinstalați. Cupa conține mai mult lichid decât un tampon sau un șervețel sanitar și poate fi folosită și pentru a autodiagnostica cantitatea de scurgere. Cu acest bol, îl poți folosi cu încredere noaptea și este, de asemenea, ideal pentru călătorii. Libertate absolută: faceți toate activitățile zilnice, yoga, înot, drumeții, dans, chiar și sporturi extreme și alte activități, fără teamă sau surprize neplăcute.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Cupa menstruală secretă pentru femei, Huafeng Technology Co, mărimea S, 1 bucată

Cum să introduceți o cupă: Dacă utilizați o cupă menstruală pentru prima dată, aveți răbdare - poate dura ceva timp pentru a învăța cum să introduceți și să scoateți corect cupa. Dar, odată ce ai înțeles mecanismul și puțină exersare, vei simți cât de ușor, confortabil și convenabil este să folosești o cupă menstruală! Înainte de a folosi vasul pentru prima dată, acesta trebuie sterilizat: spălați-vă pe mâini, puneți vasul într-o oală cu apă, astfel încât apa să acopere complet vasul. Se fierbe vasul timp de 3-4 minute. Scoateți vasul din apă și lăsați-l să se răcească. Acum este gata de utilizare! Acest proces este recomandat să fie repetat la sfârșitul fiecărui ciclu, astfel încât bolul dvs. să fie întotdeauna complet curat.Spălați-vă bine mâinile și luați o poziție confortabilă. Unele dintre pozițiile recomandate sunt: ghemuit, așezat pe toaletă sau în picioare.Alegeți dintre două moduri de a plia cupa pentru a o introduce în vagin: Strângeți ambele părți ale cupei pentru a le reuni și aplatiza ceașca, apoi îndoiți-l în jumătate. Puneți degetul pe marginea superioară a cupei și apăsați spre interior pentru a forma un triunghi. Cu degetele mâinii libere, întindeți labiile și introduceți cupa pliată în vagin la un unghi de aproximativ 45 de grade față de osul pubian. Odată ce ați introdus ceașca, eliberați-o. Se va deschide și va lua forma pereților vaginului.Pentru a vă asigura că cupa este plasată corect, țineți fundul (nu vârful) cupei și rotiți cupa la 360°. Când este plasat corect, ar trebui să se întoarcă ușor.

Cum se scoate cupa: Ar trebui să goliți ceașca la fiecare 8-12 ore sau mai des, în funcție de intensitatea fluxului menstrual dvs. Pentru a scoate cupa, luați o poziție confortabilă (în picioare, așezat pe toaletă sau ghemuit), introduceți indexați și degetul mare în vagin, atingeți vârful sau fundul bolului. Dacă vă încordați mușchii pelvieni, îndepărtarea va fi mai ușoară. Trageți ușor de vârful vasului până când puteți ține ferm de baza vasului. Scoateți vasul și țineți-l în poziție verticală, astfel încât conținutul acestuia să nu se verse. În continuare, trebuie să goliți vasul turnându-i conținutul în toaletă. Clătiți vasul cu apă caldă curată și acum este gata de utilizare din nou. Este posibilă o utilizare opțională (dar nu esențială) a săpunului fără parfum, cu pH neutru. Dacă nu aveți acces la apă curată, puteți folosi hârtie igienică sau o batistă pentru a usca ceașca și apoi clătiți-o cu apă curată mai târziu într-un mediu confortabil.

Alte sfaturi: Cupa menstruală trebuie golită cel puțin o dată la 12 ore. De-a lungul timpului iti vei cunoaste frecventa individuala de golire a cupei in functie de intensitatea fluxului tau in diferite zile ale ciclului menstrual.Poti folosi cupa noaptea si faci orice sport.Cupa menstruala este compatibila cu un dispozitiv intrauterin sau cu diafragma. Nu trebuie să scoateți cana pentru a merge la toaletă.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.