Multivitamine și minerale prenatale, MasoNatal, Mason Natural, 100 tablete

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 32519
Cod de bare: 311845127914

Precomandă 10-25 zile

70,21 RON

Vânzător: Biotus

Biotus

reducere en gros

68,10 RON (reducere 3%)
66,69 RON (reducere 5%)

Cumpărați cu acest produs

Descriere

Multivitamine și minerale pentru sarcină, MasoNatal, Mason Natural este un supliment nutrițional de vitamine și minerale care trebuie luat de femei în timpul sarcinii sau alăptării. Produsul contine un complex de vitamine esentiale, minerale, completeaza nevoile energetice ale viitoarelor mamici. Utilizarea complexului este pur și simplu necesară atât pentru sănătatea mamei, cât și a copilului: în primul rând, acestea sunt vitamine care au fost dezvoltate special pentru femei în timpul sarcinii; în al doilea rând, acest complex de vitamine completează nutrienții lipsă din dieta viitoarei mame; în al treilea rând, aceste vitamine conțin acid folic, vitaminele C, D, B2, B6, B12, zinc, care sunt pur și simplu necesare femeilor însărcinate și care alăptează. Toată lumea știe că vitaminele pot fi obținute din alimente, dar, în același timp, vitaminele prenatale sunt necesare pentru a suplini lipsa de vitamine din alimente. Acidul folic este important și este implicat în formarea tubului neural - creierul și măduva spinării copilului. Vitaminele B2, B6 și B12 contribuie la formarea globulelor roșii. Vitaminele C și zincul întăresc imunitatea mamei și a copilului. Femeile care consumă o dietă sănătoasă cu suficient acid folic (acid folic) își pot reduce riscul de a avea un copil cu malformații congenitale ale creierului sau măduvei spinării. MasoNatal, Mason Natural   va oferi corpului feminin energie vitală, sănătate și bunăstare excelentă.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați și să vă familiarizați cu produsele, ci și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Mason Natural, MasoNatal Multivitamine / Supliment Multimineral, 100 Tablete

Utilizare recomandată: Pentru femeile însărcinate și care alăptează, luați 1 tabletă pe zi, de preferință în timpul meselor, ca supliment alimentar.

Alte ingrediente: celuloză microcristalină, acid stearic, croscarmeloză sodică, gelatină, fosfat dicalcic, salcâm, maltodextrină, crospovidonă, hipromeloză, polizaharidă de soia, acid citric, zaharoză, dioxid de titan, amidon, stearat de magneziu, triacetil silicat de magneziu, trialicitin policarbonat triacetin, triacetin, triacetin, triacetin, triacetin, triacetin, triacetin, triacetin, triacetin, triacetin, triacetin, triacetin, triacetin, triacetin, triacetin, triacetin, triacetin, triacetin mix tocoferols, ascorbat de sodiu, fosfat tricalcic, fd&kec, red #40 fd & c galben #6 lac și palmitat de ascorbil. Acest produs conține soia.

Fără: OMG-uri, coloranți sintetici, arome și conservanți artificiali, drojdie, grâu, lapte, ouă, soia, gluten, alune, alergeni de nuci, alergeni de pește, crustacee și salicilați.

Avertismente: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Luați doar conform instrucțiunilor. Nu depășiți doza recomandată. Nu utilizați dacă sigiliul interior este rupt. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Supradozajul accidental cu alimente care conțin fier este principala cauză a otrăvirii fatale la copiii sub 6 ani. În caz de supradozaj accidental, adresați-vă imediat medicului dumneavoastră.

Compus

Compus

Dimensiunea porției: 1 tabletă

Porții: 100

Suma pe servire

% din necesarul zilnic**

Vitamina A (beta-caroten)

4000 UI

156%

Vitamina C (acid ascorbic)

120 mg

141%

Vitamina D-3 (colecalciferol)

400 UI

200%

Vitamina E (acetat de dl-alfa tocoferil)

30 UI

200%

Vitamina B-1 (mononitrat de tiamină)

1,8 mg

129%

Vitamina B-2 (riboflavina)

1,7 mg

121%

Niacinamidă (vitamina B-3)

20 mg

111%

Vitamina B-6 (piridoxină HCI)

2,6 mg

137%

Acid folic

800 mcg

133%

Vitamina B-12 (cianocobalamina)

8 mcg

308%

Calciu (carbonat de calciu)

200 mg

douăzeci%

Fier (fumarat de stearil)

28 mg

104%

Zinc (oxid de zinc)

25 mg

227%

**Valoare zilnică procentuală bazată pe o dietă de 2000 de calorii.

*** Necesarul zilnic nu este determinat.

Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.