Mazăre naturală de miel, Eden Foods, 822 g
Descriere
Mazarea de oaie (naut) este una dintre cele mai populare si delicioase fasole din Orientul Mijlociu si India. Nautul (fasolea garbanzo) este o sursa buna de fibre, proteine si fier. Consumul de fasole garbanzo din cereale integrale într-o dietă vegetariană vă poate oferi o proteină care este comparabilă cu carnea sau produsele lactate. Făina făcută din aceste fasole gustoase adaugă o aromă dulce și bogată produselor de copt. Nautul este popular in bucataria din Orientul Mijlociu si indian si este, de asemenea, un ingredient excelent pentru produsele de copt fara gluten. Făina de fasole Garbanzo este bună pentru adăugarea în prăjituri sau pâine (până la 25%). Poate fi folosit și pentru a îngroșa supe, sosuri sau sosuri. Aceste fasole cremoase rotunde, de formă neregulată, au o textură fermă și o aromă blândă de nucă. Își păstrează forma după gătit. Nautul este un adaos excelent la caserole, salate și supe, deoarece este bogat în proteine și fibre, fără grăsimi. Puteți afla mai multe de la consultanți pe site-ul Biotus. Mazărea de oaie prăjită este o gustare fantastică și sănătoasă. Se amestecă cu puțin ulei de măsline, se stropește cu sare și piper, apoi se coace la cuptor până devine crocant Dietele bogate în cereale integrale și alte alimente vegetale care au un conținut scăzut de grăsimi, grăsimi saturate și colesterol pot reduce riscul de vascularizație cardiacă. boli și unele tipuri de cancer.
Mod de utilizare : gătit: 1 cană de mazăre de oaie; 4 căni de apă. Înmuiați fasolea peste noapte. Scurgeți apa și clătiți fasolea. Adăugați 4 căni de apă la 1 cană de mazăre de oaie. 1 cană de fasole Se obțin 2 - 2 1/2 căni de fasole fiartă. Fasolea gătită se poate păstra până la 1 săptămână la frigider și până la 6 luni la congelator.
Alte ingrediente:
Fasolea, mazărea și lintea sunt produse agricole naturale. Sunt posibile incluziuni străine. Clătiți bine înainte de utilizare. Cel mai bine se păstrează la frigider sau congelat.
Avertizări:
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Compus:
Dimensiunea porției: 1/2 cană (130 g) | ||
Per recipient: aproximativ 6 porții | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic | |
calorii | 130 | |
calorii din grasime | zece | |
Grăsime totală | 1 g | 2% |
Grăsimi saturate | 0g | 0% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 30 mg | unu% |
Potasiu | 220 mg | 6% |
Carbohidrații totale | 21 g | 7% |
Fibre alimentare | 5g | douăzeci% |
Zaharuri | <1 g | |
Proteină | 7g | paisprezece% |
Calciu | 6% | |
Fier | opt% | |
Tiamina (B1) | patru% | |
Riboflavină (B2) | patru% | |
Niacina (B3) | 2% | |
Acid folic (B9) | 25% | |
Fosfor | zece% | |
Magneziu | zece% | |
Zinc | opt% | |
Valoarea zilnică procentuală se bazează pe o dietă de 2.000 de calorii. Nu este o sursă semnificativă de vitamina A și C. | ||
Calorii: | 2000 | 2500 |
Grăsime totală mai puțină | 65 g | 80 g |
Sat Fat Mai puțin | 20 g | 25 g |
Colesterol mai mic | 300 mg | 300 mg |
Mai puțin sodiu | 2400 mg | 2400 mg |
Potasiu | 3500 mg | 3500 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g |
Proteină | 50 g | 60 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare