Probiotice, TriBiotik, Nutricologie, 90 capsule
Există suficiente probiotice în iaurturi, sub formă de lacto- și bifidobacterie, varză murată (nepasteurizată) există probiotice pediokokus, leukonostok, precum și lactobacili, în unele tipuri de brânzeturi, chefir. Supa miso, preparată după rețeta originală japoneză, este foarte bogată în probiotice și conține aproximativ 162 de bacterii prietenoase.
Probioticele suficiente sunt cel mai ușor obținute din suplimente alimentare sub formă de tablete, capsule, pulberi și lichide.
Mod de utilizare: 1 - 2 capsule de două - trei ori pe zi, cu mesele sau conform indicațiilor medicului.
Avertismente: Acest produs nu este destinat femeile însărcinate și care alăptează. Utilizarea pe termen lung (mai mult de 1 lună) trebuie supravegheată de un profesionist din domeniul sănătății, care trebuie să monitorizeze funcția hepatică și nivelul hemoglobinei. Unele persoane pot experimenta reacții de detoxifiere. În cazuri rare, poate provoca un fel de disfuncție hepatică. Produsul se poate schimba culoarea. X rană într-un loc răcoros (de preferință în frigider) la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă sigiliul este rupt sau lipsește. Dati la frigider dupa deschidere.
Alte ingrediente: hidroxipropil metilceluloză, celuloză microcristalină, dioxid de siliciu, L-leucină.
Compus: | ||
O porțiune: 2 capsule | ||
Porții per recipient: 45 | ||
Ingrediente per porție | % necesar zilnic | |
Sulfat de berberină | 400 mg | * |
Artemisinina | 60 mg | * |
Extract de seminte de citrice | 400 mg | * |
nuc negru | 100 mg | * |
* Necesarul zilnic nu este determinat |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare