Sampon "Olive", Sampon Delicato L'olivo, Organic, L'Erbolario, 500 ml

Țara producătoare: Italia
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 30879
Cod de bare: 2214010002208

Precomandă 10-25 zile

137,77 RON

reducere en gros

133,63 RON (reducere 3%)
130,88 RON (reducere 5%)

Cumpărați cu acest produs

Descriere

Sampon "Olive", Sampon Delicato L'olivo, Organic, L'Erbolario - sampon delicat pentru ingrijirea parului cu ulei de masline de la producatorul italian L'Erbolario. Ingredientele active vor ameliora permanent părul de fragilitate și cădere, îl vor face ascultători și vor proteja de radiațiile ultraviolete. Părul va deveni cu adevărat impecabil: moale și puternic. Instrumentul va restabili structura fiecărui păr, îl va face puternic, puternic și elastic. Șamponul organic Delicato L'olivo va conferi buclelor moliciune, va decora cu o strălucire luxoasă, vitalitate, făcându-le suple și elastice.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați și să vă familiarizați cu produsele, ci și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

L'Erbolario, Sampon Delicat L'olivo, Organic, 500 ml.

Utilizare recomandată: frecați o cantitate mică de șampon între palme și aplicați pe părul umed, masați capul cu mișcări ușoare. Clătiți cu multă apă. Utilizați de 1-3 ori pe săptămână.

Ingrediente: apă, apă din frunze de măsline, glutamat de cocoil de sodiu, lauril glucozidă, cocamidopropil betaină, aminoacizi cocoil de orz de sodiu, glutamat de cocoil disodic, clorură de sodiu, extract de fructe de măsline, ulei de măsline, pulbere de suc de frunze de aloe vera, clorură de sodiu, clorură de sodiu. Glutamat de olivil, glucozidă de coco, oleat de gliceril, acid citric, citrat de sodiu, parfum (parfum), alcool benzilic, salicilat de benzii, citronellol, limonen, linalol, benzoat de sodiu.

Nu contine: siliconi, parabeni, vaselina si agenti tensioactivi sulfat.

Avertismente: Numai pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, clătiți cu multă apă. Dacă apare iritația pielii, întrerupeți utilizarea.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 50,00 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.