Complex trifazic împotriva căderii părului, Tratament trifazic împotriva căderii brusce a părului, Rene Furterer, 12x5 ml

Țara producătoare: Franța
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 42246
Cod de bare: 3282770209686

Epuizat din stoc

351,11 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere
Instrumentul îngrijește perfect părul, îl netezește și îl face mai viu. În același timp, buclele primesc nutriție, hidratare și restaurare complexă și sunt, de asemenea, activate în creștere de înaltă calitate și sănătoasă.Marcul francez Rene Furterer poartă numele coaforului și descoperitorului, care, în 1957, a încercat să dezvolte și introduceți produse pentru păr cu structuri unice, originale, care se bazează pe cele mai bune proprietăți ale plantelor. Este specializat direct în îngrijirea și restaurarea părului. De mulți ani, brandul demonstrează produse medicale de înaltă calitate: șampoane, balsamuri, clătiri, lichide dinamizante și diverse măști de restaurare. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Rene Furterer, Complex trifazic pentru căderea bruscă a părului, 12x5 ml

Mod de utilizare: Aplicați de două ori pe săptămână timp de o lună, apoi o dată pe săptămână timp de două luni. Aplicați pe scalpul curat și umed. Nu necesita clatire.Numarul recomandat de cure este de 2 cure pe an.

Ingrediente: apă, butilenglicol, alcool denaturat, extract de ginseng brazilian, alcool benzilic, proteină vegetală hidrolizată, arginină, biotină, citral, ulei de lămâie, piroglutamat de cupru, limonen, metionină, niacinamidă, pantenol, fenoxietil-policol, polietil-1-propilen-colicol -9 lauril glicol eter, galben de chinolină, gluconat de zinc.

Avertismente: nu este destinat utilizării de către persoane cu sensibilitate individuală la componentele medicamentului. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii și mucoasele. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.