Ferment bacterian Bifivit, VIVO, 4 fiole
Aluat bacterian Bifivit, VIVO este o sursă de bifidus și lactobacili sub formă de aluat pentru gătit acasă. Aluatul are un gust natural și multe proprietăți benefice pentru copil. Bifit este foarte simplu de preparat, si este un excelent produs de lapte fermentat pentru prima introducere in alimentatia copilului. Bifivit contine bacterii prietenoase, care la contactul cu laptele se inmultesc activ si fac produsul gros, cu textura delicata, fara boabe, cu gust natural si placut. Adăugarea de aluat Bifit ca aliment complementar sau produs din lapte fermentat va atrage copiii la orice vârstă.
Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați și să vă familiarizați cu produsele, ci și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
VIVO, aluat bacterian Bifivit, 4 fiole.
Utilizare recomandată: În lapte cald (40°C - puțin mai cald decât temperatura corpului) diluați 1 flacon de starter VIVO. Înveliți vasul cu grijă într-un prosop mare pentru a menține amestecul cald. Se lasa la fermentat 6-8 ore la loc caldut. Când produsul s-a îngroșat, se răcește la frigider. Este posibil să se refermenteze și să se utilizeze în forma sa pură.
Atenționări: se păstrează la frigider (la o temperatură de +2..+6) - 12 luni. A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală la lactoză. Înainte de a utiliza un copil sub 1 an, consultați un medic. Cantitatea de produs pentru o singură hrănire a unui copil este indicată în instrucțiuni. A se pastra in ambalajul original. După deschiderea plicului, utilizați imediat produsul. Nu este permisă depozitarea produsului în ambalaje deschise. Este permisă o abatere a regimului de temperatură de depozitare în timpul transportului, temperatura nu trebuie să depășească +30 ° C timp de 10 zile.
Dimensiunea porției: 1 flacon | |
Cantitate la 100 g | |
calorii | 276 |
Grasimi | 0,5 g |
Veverițe | 8,0 g |
Carbohidrați | 60,0 g |
Cantitate pentru 1,0 g de produs | |
Numărul de bacterii vii | 1 x 10 9 CFU |
Bifidobacterium lactis (2 tulpini) | |
Bifidobacterium infantis | |
Lactobacillus bulgaricus | |
Lactobacillus acidophilus (2 tulpini) | |
Streptococcus thermophilus | |
Lactobacillus paracasei |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare