Fermentați iaurt Probio bacterian, VIVO, 4 fiole
Iaurt Probio cu aluat bacterian, VIVO este o sursă de bifidus și lactobacili sub formă de starter de aluat pentru iaurt de casă. Aluatul are un gust natural și multe proprietăți utile atât pentru copii, cât și pentru adulți. Iaurtul Probio este foarte ușor de preparat și este un excelent produs din lapte fermentat pentru întreaga familie. Iaurtul Probio contine bacterii prietenoase care in contact cu laptele se inmultesc activ si fac produsul gros, cu textura delicata, fara boabe, cu gust natural si placut. Un produs excelent fara aditivi pentru utilizarea zilnica de catre intreaga familie, daca doriti puteti adauga fructele preferate. și întărirea sistemului imunitar.
Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați și să vă familiarizați cu produsele, ci și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
VIVO, Iaurt Probio Aluat Bacterian, 4 fiole.
Utilizare recomandată: În laptele cald (1-3 litri) (40°C - puțin mai cald decât corpul), adăugați 1 flacon de cultură starter. Se amestecă bine, se înfășoară tigaia într-un prosop mare pentru a menține amestecul cald. Se lasa la fermentat 6-8 ore la loc caldut. Când produsul s-a îngroșat, răcește-l la frigider și iaurtul tău este gata!
Atenționări: se păstrează la frigider (la o temperatură de +2..+6) - 12 luni. A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală la lactoză. Înainte de a utiliza un copil sub 1 an, consultați un medic. Cantitatea de produs pentru o singură hrănire a unui copil este indicată în instrucțiuni. A se pastra in ambalajul original. După deschiderea plicului, utilizați imediat produsul. Nu este permisă depozitarea produsului în ambalaje deschise. Este permisă o abatere a regimului de temperatură de depozitare în timpul transportului, temperatura nu trebuie să depășească +30 ° C timp de 10 zile.
Dimensiunea porției: 1 flacon | |
Cantitate la 100 g | |
calorii | 276 |
Grasimi | 0,3 g |
Veverițe | 4,0 g |
Carbohidrați | 70,0 g |
Ingrediente: | |
Numărul de bacterii vii la 1 g | ≥1 x 109 CFU |
Streptococcus thermophilus | |
Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus | |
Lactobacillus acidophilus (2 tulpini) | |
Bifidobacterium lactis (2 tulpini) | |
Lactobacillus casei | |
Lactobacillus rhamnosus | |
Lactobacillus paracasei | |
Bifidobacterium infantis |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare