Niacină (Vitamina B3), Niacină, Now Foods, 500 mg, 100 tablete

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Vegani
Fără gluten
Vegetarieni
Alimente Kosher
Fara lapte
Certificat în UE
Codul produsului: 42092
Cod de bare: 733739004802

Epuizat din stoc

36,25 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Niacina (Vitamina B3), Niacina, Now Foods este o vitamina B care actioneaza ca un cofactor in peste 400 de reactii biochimice din organism. Niacina este o formă de vitamina B3 care se găsește atât în alimente naturale, cât și în suplimente. Sursele naturale ale acestei vitamine sunt tonul, pieptul de pui, laptele, ouăle, carnea de porc, carnea de vită, orezul brun, alunele, mazărea verde. Niacina ajută la reducerea riscului de a dezvolta boli ale sistemului cardiovascular, scade colesterolul rău, tensiunea arterială, crește nivelul hemoglobinei, reduce inflamația arterelor. Niacina este implicată în metabolismul energetic, promovează conversia alimentelor în energie și refacerea ADN-ului. De asemenea, administrarea de niacină va fi benefică pentru tulburări mentale (schizofrenie), pierderea abilităților de gândire cauzată de vârstă, memorie. De asemenea, niacina are un efect pozitiv asupra stării pielii, ajută la reducerea acneei, uniformizează nuanța pielii, reduce expresivitatea ridurilor. Niacina ajută la restabilirea digestiei prin reglarea enzimelor, funcționarea normală a sistemului nervos și este implicată în sinteza hormonilor. Aportul pe termen lung al acestei vitamine are un efect pozitiv asupra vederii, ajutând la îmbunătățirea vederii și scăparea de ochii uscați. Simptomele care indică un nivel scăzut de niacină în organism pot fi creșterea excitabilității nervoase, pierderea în greutate, insomnie, indigestie, pelagra. Luarea niacinei de la Now Foods va ajuta la prevenirea deficienței de niacină și la îmbunătățirea bunăstării generale.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Now Foods, niacina, 500 mg, 100 tablete.

Mod de utilizare: Luați 1 tabletă pe zi cu alimente. Capsula trebuie luată sub supraveghere medicală.

Alte ingrediente: hipromeloză (celuloză), celuloză microcristalină, acid stearic (sursă vegetală), înveliș vegetarian și silice.

Nu conține: grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, crustacee sau nuci.

Avertismente: numai pentru adulți. Se recomandă supravegherea unui medic atunci când luați acest produs. Nu este recomandat femeilor însărcinate/ care alăptează. Spuneți medicului dumneavoastră dacă luați medicamente (în special anticoagulante, inclusiv AINS) sau aveți o afecțiune (în special boli cardiovasculare, probleme hepatice, boli inflamatorii intestinale, diabet, gută sau migrene). Simptomele gastrointestinale tranzitorii pot apărea la inițierea utilizării, dacă simptomele persistă, consultați medicul. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la loc racoros si uscat dupa deschidere. În acest produs pot apărea variații naturale de culoare.

Compus

Dimensiunea porției: 1 tabletă

Porții: 100

Suma pe servire

% din necesarul zilnic**

Niacina (Vitamina B-3)

500 mg

3125%

* Necesarul zilnic nu este determinat.

Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.